luni, 13 mai 2013

Pofta buna,..!

Prajitura cu crema 

                                                                                                    
Blat de pandispan;crema de cacao Dr Oetker,frisca Dr Oetker .


                                                      
Pandispanul din 10 oua:se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca cu 10 linguri de zahar pudra apoi se adauga albusurile batute bine si la urma se adauga pe rand,amestecand f usor 10 linguri de faina buna.
Tava se tapeteaza cu ulei si faina ,se toarna compozitia si se coace la foc potrivit cca 20 de minute fara sa deschidem usa la cuptor.
Se lasa sa se raceasca blatul si se taie dupa dorinta in 2 sau 3 foi care se vor umple cu crema,(facultativ puteti presara si nuca macinata).
Deasupra se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.
Pofta buna,...!!
Trimiteți un comentariu

Postări populare