Nu vreau sa cred ca Romanii de azi sunt altfel decat stramosii nostri

Ce vina au acesti copii si parinti lor, ca s-au nascut  intr-un loc acum devastat de ura razboiului,..?Psihopatia reprezinta o tulburare a personalitatii, caracterizata prin neputinta de a empatiza ori de a simti regret, prin obtuzitate emotionala, ignoranta deplina, tendinte pronuntate spre manipulare si duritate. Pentru intelegerea cauzelor neurologice ale psihopatilor, neurologii au aplicat imagerii prin rezonanta magnetica asupra unui esantion de 121 de detinuti ai unei inchisori din SUA.
Romania se va confrunta cu primirea de refugiati cat de curand si vor putea dovedi sau nu empatie si solidaritate cu cei ce fug alaturi de cei dragi din calea mortii si a razboiului ,...
Sper sa va lumineze sufletu si mintea acest articol:
Cititi aici:
http://www.psychologies.ro/sanatate-2/premisele-biologice-ale-lipsei-de-empatie-2138782

Dumnezeu sa ne faca mai buni la inima si gandire pozitiva,..asa cum au fost dintotdeauna strabunii nostri,..!
Începând din 2001, Ziua Mondială a Refugiatului este sărbătorită în fiecare an pe 20 iunie. Aceasta a fost oficiată odată cu adoptarea de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a Rezoluţiei 55/76, din 4 decembrie 2000.
Statele au obligaţia să ofere refugiaţilor protecţie împotriva returnării în ţara de origine, acces efectiv şi neîngrădit la procedura de azil şi la teritoriu precum şi asistenţă materială, medicală şi socială în vederea integrării.
Garantarea acestor drepturi derivă din Convenţia de la Geneva din 1951 şi Protocolul de la New York din 1967, instrumente internaţionale pe care România le-a ratificat în anul 1991.
Cititi aici:

Postări populare de pe acest blog

Tenebre

Ce poti face din 750 gr.ceafa cu os?